Η EΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η ANBA cucine είναι μια επιχειρηση που εξελιχθηκε  σε μια από τις σημαντικοτερες  στον τομεα επιπλων κουζινας, ερμαριων ντουλαπας ειναι αποτελεσμα της ικανοποιησης των πελατων της για τους οποιους συνεχιζει παντα να ερευνα απο κοντα τιςαναγκες, τις συνηθειες κ την εξελιξη της αισθητικης τους αντιληψηςΤα  έπιπλα κουζίνας που σχεδιάζουμε, αποσκοπούν να ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία,  αφου φτιάχνονται με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. σχεδιάζουμε για εσάς Έλληνικά και Ιταλικά  Έπιπλα κουζίνας, Ντουλάπες υπνοδωματίου, Πόρτες εσωτερικές  ειδικες κατασκευες κ επιπλοσυνθεσεις  με ξεχωριστο desing.

Εγγυόμαστε την ασύγκριτη ποιότητα τους και επιβραβεύουμε την επιλογή σας με χαμηλές τιμές, τέλειο σχεδιασμό, εργονομία και λειτουργικότητα.

Συνεργαζόμαστε με γνωστά ιταλικά & ελληνικά εργοστάσια, αρχιτέκτονες, αδιακόσμητες και σχεδιαστές που εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα στόχος της ANBAcucine είναι να απολαύσετε όμορφες λειτουργικές και ανθεκτικές κουζίνες, εργονομικές μοναδικού design ντουλάπες, ποιοτικές πόρτες και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επένδυσή σας Με εξειδικευμένο προσωπικό και συνέπεια, Η ANBA cucineσας προσφέρει υψηλά standard σε σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση και after sales service.

Με όλα τα παραπάνω, Η ANBA CUCINE έχει πετύχει και έχει διαρκώς ανοδική πορεία ακόμα και στις δύσκολες αυτές συνθήκες, αναλαμβάνοντας μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα για τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές και αρχιτέκτονες με μεγάλη επιτυχία.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More